Ontspanningmassage

Heb je het al tijden veel te druk en voel je de spanning letterlijk ophopen in je lichaam? Gun jezelf dan eens een uitgebreide ontspanningsmassage. Even tijd voor jou alleen, een moment om volledig los te komen van de alledaagse dingen en te genieten van de weldaad van handwarme olie en een vakkundige massage. Zodat je na afloop weer volledig ontspannen en opgeladen de deur uitloopt.

We beginnen de ontspanningsmassage met een persoonlijke intake. We horen graag waar je eventueel last van hebt, waar we op moeten letten en wat je wensen zijn. Vervolgens starten we de massage. Je kunt kiezen voor een deelmassage, bijvoorbeeld nek & schouders, rug & nek of armen & benen, of voor een hele lichaamsmassage waarbij we zowel de rug, nek, schouders en armen en benen uitgebreid masseren.

De ontspanningsmassage wordt in stijl afgesloten. Na de behandeling kun je rustig bijkomen met een kopje (kruiden)thee of een glas water. Dit is eveneens belangrijk om de afvalstoffen goed af te voeren. Ook staat er een gezonde snack voor je klaar.

Wil jij ook een ontspanningsmassage boeken? Maak  hier snel een afspraak!