Hot Stone Massage

Ben jij wel klaar met de stress en toe aan een gevoel van diepe ontspanning? Of heb je last van spierpijn die heel ver weg lijkt te zitten en maar niet weggaat? Boek dan deze heerlijke lichaamsmassage waarbij we gebruikmaken van het heilzame effect van warme stenen. Je kunt de Hot Stone Massage als gehele lichaamsmassage boeken of voor specifieke lichaamsgedeelten.

De vulkanische stenen die we gebruiken zijn afkomstig uit de Andes en worden verwarmd tot 40 à 50 graden. Samen met de warme massage-olie en de druk van de masseur geeft dit een zeer weldadige sensatie. Als eerste worden de stenen op de belangrijkste knooppunten van je lichaam gelegd om zo een diepe, warme en ontspannende werking te realiseren. Daarna wordt met de olie en de stenen een ontspannende massage gegeven.

Veel oude culturen gebruikten al warme stenen. De Grieken en Romeinen gebruikten ze in hun badhuizen om ledematen met spierpijn en kwetsuren te masseren. Ook de Inca’s, Indianen en Maori’s gebruikten warme stenen. In Oosterse culturen worden ze ook gebruikt ter voorkoming en behandeling van bepaalde ziektes en aandoeningen. De meridianen (energiebanen) en acupunctuur spelen hierbij een belangrijke rol.

Na de Hot Stone Massage is er ruimte om even bij te komen van de heerlijke ontspannende behandeling en kun je langzaam weer terugkomen in het hier en nu.

Wil je ook graag een Hot Stone Massage? Maak hier een afspraak!