De masseur

Het gezicht achter M for Massage is Martijn Buis (44 jaar). Martijn is geboren en getogen in Den Haag en gevestigd in de prachtige Haagse wijk Bohemen. Lange tijd werkte hij in het bedrijfsleven, waarvan de laatste jaren steeds vaker in managementfuncties. Martijn kwam erachter dat hij meer een peoplemanager was dan een harde procesmanager. Hij wilde terug naar meer contact met de klant, het behalen van tastbare resultaten, duidelijke vooruitgang en open en eerlijke communicatie.

In 2012 volgde Martijn de opleiding tot sportmasseur en behaalde hij zijn ACE certificering. Martijn wil zichzelf continue verbeteren en volgt daarom verschillende cursussen om het scala aan massagetechnieken en behandelingen verder uit te breiden.

‘Ik vind het belangrijk dat mijn klanten weten dat ik er voor hen ben. Ze moeten kunnen vertrouwen op mijn vakkundigheid en kennis. Ik hou van duidelijkheid en helderheid en sta altijd open voor feedback.’

De praktijk van Martijn is gevestigd aan huis en bevindt zich op de derde verdieping (alleen met de trap bereikbaar). Parkeren kan gratis voor de deur.

Je bent van harte welkom bij M for Massage!

Om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, leuke acties en reviews kijk en like de Facebookpagina van M for Massage.

Contactgegevens

Arabislaan 46

2555 DL Den Haag

06 2409 5204 (alleen voor nood)

martijn@mformassage.nl

Ons adres