Stoelmassage

Heb je snel last van koude vingers als je op kantoor achter je computer zit? Of valt het je op dat je pijn in je schouders of rug hebt wanneer je weer in je auto zit en terugrijdt naar huis? Dan is een goede stoelmassage de uitkomst! Stoelmassage is ontwikkeld om die punten in het lichaam aan te pakken die snel pijnlijk kunnen worden bij beeldschermwerk of bij werk met een herhalende beweging (denk aan werk achter de kassa of aan een lopende band).

De stoelmassage kan goed worden ingepland tijdens een werkdag. In korte tijd, maximaal 20 minuten, krijg je namelijk een massage van je nek, rug en armen. Hierbij houd je je kleding aan en zit je op een speciale massagestoel. Tijdens de massage worden de drukpunten gestimuleerd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en je lichaam kan herstellen.

Doordat de massagestoel compact is en makkelijk vervoerd kan worden, is massage op locatie zeer goed mogelijk. Het is bovendien laagdrempelig omdat je je kleding kunt aanhouden. Na de stoelmassage zal de masseur kort met je bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren en of er punten waren die extra gevoelig waren. De masseur kan je hier desgewenst tips over geven.

Wil je graag een stoelmassage in onze eigen praktijk? Maak dan hier een afspraak.

Wil je graag een stoelmassage op locatie? Neem dan contact met ons op het contactformulier.